top of page

Om du ønsker å gi noen av dine venner eller familie en meget meningsfylt gave – så er bøkene, GODT LIV,  LEVEKRAFT og LEV VEL – særdeles gode gaver. Bøkene kan både berike og forandre – og gi ny inspirasjon til liv, tro og arbeid.

GODT LIV FORSIDE.PNG
I november kom det ny bok fra Kjell Markset sin penn. Denne gang skriver han på en meget lettlest og morsom måte om å gjøre noen enkle grep med egen helse.

Boken er full av morsomme tegninger og gode vitser. Eller slik som fysioterapeut Arild Bodin skriver: "Boken GODT LIV er krydret med livsvisdom, kultur, historie og vitenskap. Jeg måtte ta meg i å gapskratte flere ganger så både pust og stemmebånd fikk en treningsdose."

kr. 199,-

Kjell Markset’s bok LEV VEL har blitt en bestselger og trykkes opp i opplag 2.
(Nå er det kun 50 bøker igjen)

Boken LEV VEL handler om livets fire grunnleggende basis-områder: aktivitet, hvile, relasjoner og kosthold. Kjell Markset er overbevist om at mange livsstilssykdommer, psykiske lidelser og problemer som både unge, voksne og idrettsutøvere sliter med – har sin årsak i ubalanse mellom nettopp hvile og aktivitet, i relasjonelle problemer og ikke minst et feil kosthold. Han forteller om hvordan mat påvirker sinn og kropp – og hvordan alt henger sammen med alt.  deler erfaringer fra mennesker han har møtt gjennom idrett, kristent arbeid og i nære relasjoner. Enkel livsvisdom fra et levd liv som idrettspappa og OL-prest deles åpenhjertig.

Det idrettspresten har på hjertet, vil skape reaksjoner, aha-opplevelser, gode smil og nye tanker. Lev vel – og dens fire enkle grunnprinsipper – vil gi høy avkastning for resten av livet.

Denne boka er flott sommerlektyre. Ta den med deg når du drar på ferie.

kr. 245,-

Jan Erik Larsen , programleder i BROOM

- LEV VEL -

Livet kan rett og slett bli bedre etter å ha lest LEV VEL

Kjell Magne Bondevik, Tidligere statsminister

- LEV VEL - 

Reflekterende og samtidig konkret

Håvard Berntsen, overlege dr, med.

- LEVEKRAFT - 

Livsbejaende. Uredd. Provoserende. Selvopplevd. Personlig. Praktisk. Fengende.Billedskaper. Kunnskapsrik. Skattkiste. Helhetlig. Etterrettelig. Hovedbudskapet holder. Les boken!

bottom of page