top of page

MARKSETS

- LEVEKRAFT OG MATGLEDE -

Kurs og Foredrag
Bøker
Brød og Grøt
En møteplass mellom tradisjon og innovasjon
Kjell Markset

Marksets

MØT KJELL MARKSET

Kjell Markset er teolog, idrettsprest og forfatter. Han er gift med lege Anne-Christine, og sammen har de tre voksne barn.

Kjell Markset er en ivrig idrettspappa, orienteringsløper og grunnlegger av Norges største kristne student og ungdoms-bevegelse, Kristen Idrettskontakt. KRIK har samlet flere hundre tusener av ungdommer i Norge, Sverige og Øst-Afrika – gjennom leirer, kurs, lokallag og turneringer i over 30 år.

For sin innsats i KRIK har Markset mottatt både Brobyggerprisen (2002) og Petter Dass- prisen (2005) og andre hedersbevisninger. Idrettspresten har også vært OL-prest for den norske troppen og for OL- og VM-arrangører hele 20 ganger. Nå kjemper han for en ny sak.

Kjell Markset har gjennom bøkene LEV VEL, ANSIKT TIL ANSIKT og LEVEKRAFT avdekket konseptet 4BASICS. Det handler om fire grunnleggende basisverdier som aktivitet, hvile, relasjoner og kosthold. Alle disse livs-basene påvirker hverandre. De henger sammen. Sliter du med kostholdet – vil det påvirke aktiviteten, hvilen og dine relasjoner. Og det samme vil skje om du sliter med søvnmangel, for lite aktivitet eller dårlige relasjoner. Alt påvirker alt. Men du må finne din vei.

 

Om Oss

Bøker

LEV VEL OG LEVEKRAFT

Kjell Markset har gjennom bøkene LEV VEL og LEVEKRAFT avdekket konseptet 4BASICS. Det handler om fire grunnleggende basisverdier som aktivitet, hvile, relasjoner og kosthold. Alle disse livs-basene påvirker hverandre. De henger sammen. Sliter du med kostholdet – vil det påvirke aktiviteten, hvilen og dine relasjoner. Og det samme vil skje om du sliter med søvnmangel, for lite aktivitet eller dårlige relasjoner. Alt påvirker alt. Men du må finne din vei.

Levekraft
Lev Vel
“Å gå ut i naturen - er å gå inn i seg selv.” 

- Kjell Markset -

Kontakt oss

E-post: levekraft@gmail.com

Telefon: 915 46 324
 

Få nye tips, oppskrifter og historier hver uke.

KONTAKT OSS
bottom of page