top of page

Velger Marksets Brødmix


Hentet fra Ragnar Bragvin Andresens Facebook-side: Etter fallet for 13 dager siden har jeg ikke gjort store kvantesteg rent fysisk, men en betydelig endring i kostholdet har blitt gjort: – Jeg kjøpte min første pose Marksets Brødmix på Meny for 12 dager siden, og nå har bil og deretter skap blitt fylt opp.

Vi nordmenn spiser mye brød, og kanskje aller mest spiser vi kondisjonsutøvere. Opptil et brød per dag har mitt konsument ligget på. Uten å vite årsak har jeg slitt med en trøblete mage i flere år, mange har tipset om å kutte ut brød fra kosten pga en hel rekke argumenter, men jeg har vært for lat til å gjennomføre det. Har tenkt at det ville bli for mye tid som gikk med til matlaging.

Kort oppsummert har jeg ikke spist annet brød enn brødmixen på 12 dager. Godt for magen, og godt for kroppen! Brødet er proppet med bra saker, og tømt for alt det tomme «vomfyllet» som skaper trøbbel for så mange.

Livet ville nesten blitt litt kjedelig om alle endringer kunne være så lette å gjennomføre.

Når jeg avslutter dagen med honning og geitost på brødet, og med vørterøl i glasset.. ja, da er det nesten så man kjenner urkraften sige inn!

Anbefales for alle! Uten gjær, gluten, laktose og sukker. Og det smaker helt toppers!

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page