Historien om Odd

November 28, 2016

I november 2016 traff jeg Odd. Han har bygget seg en drømmefabrikk på Freden gård langt inne i Søgnes skoger. Grunnen til at jeg tok turen innom drømmestedet – var at det gikk rykter om at det var en person som kjøpte 1 til 2 kartonger med Marksets Brødmix om gangen på Sunkostbutikken på Tangvall.

Jeg ankom gården i tussmørket – og ble vel mottatt av gårdens overhodet - en stor villgeit – som hadde lært seg å gi labb. Her ble jeg invitert på en god samtale og et godt måltid. Det bestod selvfølgelig av Marksets Brødmix - pluss annet sunt pålegg.

«Siden jeg var fire år har jeg hatt vondt i magen. Jeg har slitt med fordøyelsen hele livet, forteller Odd. «For et halvt år siden fikk jeg et par poser av far – som du hadde gitt ham. I løpet av to dager forsvant problemene i magen etter at jeg hadde begynt å spise brødet. Elveblesten jeg også har slitt med forsvant. Dessuten gir brødet meg en helt annen energi. Jeg kan jobbe lenger.»

Og jobber gjør, Odd. Han lager de mest fantastiske modeller og utstillinger i verdensklasse for museer og attraksjoner. (www.oddjorgensen.no) Akkurat nå er han mye på Svalbard – både for å utvikle Svalbard museet, men han lager også helt råe møbler for spisesteder og hoteller. «Svalbard holder på en bli den store turistmagneten for Norge,» forteller Odd.

«Jeg er sikker på at Marksets Brødmix kan bli den store hitten på Svalbard og blant de som ønsker de store naturopplevelsene. Det finnes ikke noe brød som er mer optimal å ha med seg på større og mindre ekspedisjoner som denne brødmixen, forteller Sørlandets svar på Markens Grøde og Isak Sellanraa.

Derfor ønsker Odd nå å introdusere Marksets Brødmix på Svalbard til ulike nøkkelpersoner på øya. Men selv vil han fortsette å støtte opp om Marit på Sunkost på Tangvall og kjøpe «mirakel-brødet» der.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste Innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2016 LEVEKRAFT Design JonnaDesign