top of page

Historien om Bård


Bård Messenlien er vår lokale snekker som har laget mye flott til hytta vår på Sjusjøen – både kjøkkenbord, sofabord, stoler og andre praktiske innretninger som vi har spesialsydd til hytta. I mai 2016 fikk Bård to kartonger med Marksets Brødmix. Da jeg ringte ham to uker senere fortalte han entusiastisk på telefonen at brødet virket fantastisk på magen: «Jeg har slitt med en vanskelig mage og får en slags brann i bringen – når jeg har spist. Men etter at jeg har begynte å spise en skive eller to med dette brødet til morgen, lunsj og kvelds – så har magen vært bra. De siste 14 dagene har jeg også sovet svært godt. Jeg har faktisk sluppet å stå opp om natta eller ta noen tabletter jeg i lang tid har brukt pga av dette. Det er bare når jeg tar ett glass rødvin i helgene at jeg merker at magen slår seg litt vrang igjen. Jeg tror faktisk at jeg også har gått ned et par kilo», smiler Bård. «Så hvis helseeffekten av brødmixen fortsetter – så kommer jeg til å bli en fast kunde, slo snekkeren fra Mesnalia fast i vår. «For meg har dette vært et «vidundermiddel».

Nå har det gått over 7 måneder og Messenlien er like begeistret. «Nå har også kollegaen min på snekkerverkstedet begynt med Markset-brødet – og han opplever en langt bedre fordøyelse og mer energi.» Bård er blitt en av mine aller beste ambassadører i området – og selger gjerne en kartong eller to videre til andre som trenger denne type energibrød som er så skånsom for magen.

«Tenk at jeg måtte bli 65 år før jeg fant ut hva magen min går best på», smilte Bård da jeg var nedom med en ny ladning i november. «Men de som begynner med brødet må bare lære seg hvordan stekeovnen virker – og hvor lang tid eller hvor mye varme de trenger å bruke. Stekeovner er forskjellig», forteller Bård.

Snekkeren har i alle fall funnet hva han kan fylle magen med – og mager er som stekeovner litt forskjellig.

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page