Jeg elsker å bli klippet

December 12, 2016

 

Synes dere at sveisen er fin?  For noen dager siden var jeg hos hundefrisøren, Eldar.

 

Ki og Kjell ville gjerne gi meg en skikkelig juleklipp. Jeg elsker jo å bli klippet. Men denne gangen lurer jeg på om de også hadde en annen baktanke. De hadde nemlig hørt at broren min, Pepper, hadde vunnet en stor puddelkonkurranse på Norges Varemesse på Lillestrøm da månen sist var full.

 

Pepper hadde slått alle andre pudler. Og siden da har tilbudene strømmet inn fra ivrige hundeeiere til Peppers foresatte. Mange vil at Pepper skal bli pappa til nye kongepudler. Nå har jeg ikke noe særlig peiling på dette. Eller erfaring. Men det høres jo flott ut.

 

Men damer eller ikke damer – toppen for meg er lange turer i skog og mark. Jeg elsker det. Slik jeg nyter å bli vasket, børstet og klippet av Ki. I går var vi på isen i Nordmarka. Her tok vi noen bilder. De ble ikke så verst. Og Kjell sendte dem til Wenche – hun som er oppdretteren min.

 

 

Vet du hva hun sa?

 

«Pepper og Marco er Norges flotteste hannhunder. Men dere har ikke tid til å gå på hundeutstilling med Marco. Det er en livsstil. Pelsen må stelles hele tiden.»

 

Nei, da velger jeg heller turer i skog og fjell -  og har litt mer rufsete pels. Det tror jeg nemlig resten av familien også synes. Voff, Voff. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste Innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2016 LEVEKRAFT Design JonnaDesign