Hungry Heart Café digger Marksets Supergrøt

March 28, 2017

 

«Dette er den beste havregrøten vi har smakt – og den selger som bare det. Kan du komme ned med flere kartonger?» Det var daglig leder i Hungry Heart Café, Tone Brandsæter, som kom med denne tillitserklæringen på telefon.

 

Hungry Heart Café holder til i en av bakgårdene midt i Larvik sentrum. De er sultne på å inspirere mennesker til et sunt kosthold, og gi positiv stimuli i hverdagslivet. «Vi er skrubbsultne, faktisk!» understreker Tone. «Ikke bare på å mette våre kunder på en forfriskende måte, men ved å gi gode, sanselige opplevelser på alle plan.  Og her er Marksets Supergrøt midt i blinken. Den smaker himmelsk.»

 

Tone startet med Hungry Heart Café i 2014. Dette er virkelig et «Livsstils-senter» som inkluderer kafédrift, kursing i livsstil og sunn mat, yoga og mindfulness.  Tone Brandsæter har lang erfaring fra treningsbransjen. Hun har drevet i mange år med livsstilscoaching og var med å starte opp treningssenteret Sats i Larvik i 1996. Derfor har hun skikkelig peil på trening, men også hva et godt kosthold er – og hun falt med engang for både Marksets Brødmix og Supergrøten – da hun så innholdsfortegnelsen på varene.

 

I kafén server de både supergrøten og selger varene – og den er allerede blitt en «hit».  Selv bruker Tone også grøten hjemme i familien. Den er svært populær hos barna. «Den er så god at du også kan drøye den med å ta opp i litt ekstra havre – for at den skal vare lenger,» smiler Tone. «Det sier vi også til våre kunder.»

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste Innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2016 LEVEKRAFT Design JonnaDesign