top of page

Marksets WUNDERBRØD lanseres i Tyskland


I disse dager lanseres Marksets WunderBRØD i Tyskland. Vår produsent Bauckhof satser stort på det havre- og frø-baserte brødet. De kaller det et "Life-Changing Wunderbrød". De forteller både historien bak brødet og har en detaljert oversikt over hva brødet inneholder av vitaminer og mineraler.

Wunderbrød har de samme ingrediensene og næringsinnholdet som Marksets Brødmix, men det stekes i brødform (10x25 cm) og resultatet blir overraskende bra. Dette kan du også gjøre med Marksets brødmikser. Den eneste forskjellen er at du skal tilsette brødmiksen kun 5 - 6 dl vann. Formen settes i kald ovn og stekes så på 200 grader i 80 minutter.

På bildet under kan du lese hva brødet inneholder av mineraler, vitaminer og omega 3, og hva som er det gjennomsnittelige dagsbehovet for oss. Det som er interessant, er at vi gjennom ren og naturlig mat så får vi i oss det meste av hva kroppen trenger av ulike virkestoffer. Det er verken magisk eller overnaturlig, men riktig mat får likevel en helbredende virkning hvis du har gått på et kosthold som ikke har vært optimalt for deg. "Life-Changing Wunderbrød" kan gi deg en ny hverdag - hvis du kombinerer det med andre sunne vaner.

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page