top of page

Glutenfri-pris til vårt Wunderbrød

Det har tatt helt av i Tyskland med vårt Wunderbrød. 60 000 er blitt solgt på fire måneder. Det spres rundt på sosiale medier av fornøyde kunder. Akkurat i disse dager er Bauckhof helt tomme på lager. Så stor har etterspørselen vært. Det norske Wunderbrødet har allerede fått en pris.

Sammensetningen og ingrediensene er den samme som i Marksets Brødmiks. Forskjellen er at det tilsettes kun 0,5 liter vann og det stekes i en kakeform (25 X 10 cm). Det skal ligge i vann tre timer eller natten over. Det stekes på 200 grader C og i 80 minutter. Overraskende nok blir brødet skikkelig fast og samtidig saftig. Det smuler heller ikke og smaker fantastisk. Det er bare å prøve selv.

Kunder i Tyskland legger det ut på instragram - og er skikkelig fornøyd med sin egen baking.

EKSPERTENE ER MEGET BEGEISTRET

Eksperter som tester brød er også svært begeistret. De liker slow-food-metoden, og forteller historien om pastor Markset og om havrens gode virkninger på norske langrennsløpere. "Men det trengs tålmodighet før det kan bli spist", skriver Annette Sabersky, som er ernæringsekspert, journalist og Bio-food-testester. "Ved bruk av den langsomme metoden, må kornene i deigen først bli gjennomvåt i tre timer og deretter bakt i ytterligere 80 minutter. Så skal brødet kjøle seg godt - og utålmodigheten blir dermed testet igjen. Fordi det lukter så deilig. Og så smaker det slik også. Det er ganske saftig og har samtidig en ganske fast "Krume". Kornene er nydelig aromatiske og gir brødet sitt eget "Knacks-Goût ". Det er best å bare spise det med smør, slik opplever vi smaken kommer til sin rett for vår del. Etter vår økologiske vurdering er mirakelbrødet fra Bauck Hof - virkelig å anbefale".

PRIS FOR BESTE GLUTENFRIE PRODUKT 2017

Magasinet EatHealty som er spesielt opptatt av livsstil og helsemat - kåret nettopp Wunderbrødet som vinner av glutenfrie produkter i Tyskland i 2017. I begrunnelsen skriver de blant annet: "Wunderbrød glutenfri - er en bakeblanding for et sunt protein-frø-brød uten mel, gjær og sukker. Grunnlaget er glutenfri havremel med mye fiber, vitaminer og mineraler."

LANSERES PÅ BIO FACH - VERDENS STØRSTE ØKOLOGISKE MESSE

Wunderbrødet lanseres i februar til hele Europa på BioFach i Nurnberg. Biofach er verdens største økologiske messe. Vår produsent og samarbeidspartner Bauckhof har Wunderbrødet som en av sine store satsinger der. Bauckhof er i Tyskland størst og best på økologisk havre. De er også blant de alle største på glutenfrie produkter.

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page