Spennende tilbakemeldinger om hvordan brødmiksen fungerer

August 27, 2018

Da Jonas Orset satte ny norsk rekord på 10 000 høydemeter under Hope Challenge sitt arrangement i Grefsenkleiva 5. august 2018, oppdaget han noe nytt. Han kunne bruke Marksetbrødet som "energibar" under konkurransen. Han syklet 10 000 høydemeter på

12 timer og 51 minutter.

 

"Det jeg oppdaget i Grefsenkollen den natten - var at brødet smakte veldig godt og gav matlyst. Jeg opplevde også at blodsukkeret holdt seg mer jevnt som er avgjørende for denne type konkurranser. Etter å ha spist en Markset-skive cirka hver time, så hadde jeg den påfølgende timen veldig god energi. Spiste også litt annet, men det var brødskivene som jeg opplevde gav den beste energien."

 

"Da jeg syklet Den Store Styrkeprøven Trondheim Oslo i år, spiste jeg bare Marksetbrødet i forkant - og ikke underveis.  Det torde jeg ikke, fordi jeg ikke visste hvordan det lå i magen. Jeg hadde god erfaring med å spise meg opp på dette brødet i fjor da jeg vant rittet. Men i år gikk på en skikkelig næringssmell etter Lyngna. Jeg kom meg i mål med ekstra påfyll av cola og ble heldigvis nummer 2 i turritt-klassen."

http://www.marksets.no/single-post/2017/06/19/Magne-Orset-vant-fellesstarten-p%C3%A5-Styrkepr%C3%B8ven-2017

 

ANDRE ERFARINGER


Vi er også svært interessert i å høre om andre erfaringer fra utøvere eller mosjonister som bruker våre produkter. Hvilke effekter har det på trening, i konkurranser eller i hverdagen?

Send oss gjerne tilbakemeldinger.
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste Innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

MARKSETS

©2016 LEVEKRAFT Design JonnaDesign