top of page

Boken GODT LIV - 9 enkle grep - får supre tilbakemeldinger


Det var stinn brakke på Mannsmøte i Salem, Kristiansand, den første mandagen i november. 120 menn lot seg begeistre av Odd R. Jørgensen og mitt foredrag om GODT LIV. På en liten halvtime solgte vi over 70 bøker. Vi har også vært på Sørlandssendingen til NRK for å snakke om bokens tema.

GODT LIV handler om hele livet. Helse har mye med våre relasjoner og det å leve for noe større å gjøre. Det handler om takknemlighet og en god latter. Nettopp humør er boken full av. Den er krydret med gode vitser og Odd sine morsomme tegninger.

Boken handler også om hva vi vi spiser, drikker, hvordan vi kan få en god natts søvn og det å finne sine aktiviteter. Fysioterapeuten Arild Bodin skriver følgende: "Boken GODT LIV er krydret med livsvisdom, historie og vitenskap. Jeg måtte ta meg i å gapskratte flere ganger så både pust og stemmebånd fikk en treningsdose."

GODT LIV er også en flott gave (julegave) du kan gi til familie og venner som du ønsker alt vel. Det er en bok som er lettlest og som er svært overkommelige. Du kan lese den ut på en kveld eller reflektere over ett og ett kapittel/grep om gangen. Det er bok du kan blad i og hvor du bygger opp et lager med gode vitser. Gode historier kan være gull verdt i dine sosiale relasjoner.

Jeg kommer gjerne på besøk for å holde et foredrag/kåseri og kan gjøre det i alle mulige sammenhenger. Det er bare å invitere eller fremsnakke dette gode folkehelse-prosjektet.

PS! Boken koster kr. 199,- og bestilles på www.marksets.no eller på telefon 91546324 eller skriv til levekraft@gmail.com. Bare vær frimodig å be om et godt tilbud hvis du bestiller flere bøker:)

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page