top of page

Brødet gir meg mer energi enn annet brød


Syklisten Emile Moberg var en av de utøverne som oppdaget Marksets brødmiks veldig tidlig. Sammen med Emile utviklet vi også en vaffelmiks - Marksets Sportsvaffel. Hun har de siste årene vært en av norges mest toneangivende syklister med blant annet etappe seiere i kvinnenes proffritt i 2017 i både Nederland og Kina. I 2016 ble det 11 plass i VM landevei og 6 plass i VM lagtempo. Dessverre ble den 27 år gamle Virtu-rytteren innblandet i en stygg velt under The Prudential Ridei i London i slutten av juli i år. Ulykken var såpass alvorlig - med påfølgende hode, nakke og ryggsmerter - at resten av 2018 sesongen ble tilbrakt fra tilskuerplass og med svært forsiktig opptrening.

Nå er Emilie i gang igjen - og gleder seg til en ny sesong. Hun skriver følgende om Marksets brød-, vaffel- og grøt-blandinger:

Jeg har laget brødet i flere år nå og digger det først og fremst for den gode smaken og at det gir meg mye mer enn et vanlig brød!

Erfaringer med brødmiksen:

 • Brødet gir meg mer energi enn annet brød. Det inneholder mer sunt fett(havre og frø/kjerner) som er en viktig del av kostholdet mitt som toppidrettsutøver og det gode fettet hjelper meg også å holde seg frisk. I tillegg er det mye fiber, som gjør at jeg føler meg mett mye lengre enn ved å spise finere brød. Jeg trenger heller ikke spise et halv brød for å bli mett 😊

 • Etter et vanlig brødmåltid kan jeg oppleve å få mye energi med en gang, men så får jeg en dipp ganske kjapt(insulin), men når jeg spiser Marksetsbrødet så får jeg et mer jevnt energinivå etterpå. I tillegg til at det varer lengre.

 • Det ligger godt i magen og jeg kan dra rett ut på trening etter å ha spist brødet. Jeg er mindre tung i magen og aldri oppblåst når jeg spiser brødet. Tror det er fordi det ikke er laget på gjær og hvetemel(?).

 • Det er superenkelt å lage, noe som er gull i en hektisk hverdag. Jeg tar ofte med brødmiksen på reise og hvis ansatte på hotellkjøkkenet er velvillige, så er det veldig greit å steke sitt eget brød 😊

 • Det fungerer veldig bra som "lommemat" på lange sykkeløkter. En skive med Marksetsbrød metter mye mer enn en energibar og er et mye mer næringsrikt alternativ. I tillegg til at det er "ordentlig mat", jeg blir ofte lei av rene sportsprodukter + at magen min ikke tåler altfor mye av det heller.

 • Brødet har god konsistent, er crispy og det smaker utrolig godt! Nystekt brød med makrell i tomat eller mandelsmør og banan er favorittene!

Sportsvaffelen:

 • Det smaker som en vaffel skal, men inneholder mye mer næring enn en vanlig vaffel

 • Crispy konsistens, god smak og enkel å lage

 • Et godt alternativ hvis man vil kose seg litt ekstra, men samtidig spise noe mer næringsrikt enn bare sukker. smør og hvetemel. Perfekt søndagskos eller kveldsmat; toppet med syltetøy, brunost, peanøttsmør, bær, vaniljekesam eller frukt.

 • Fungerer også veldig bra som erstatning for brød. Med gulost og skinke f eks.

 • Jeg bruker ofte vaffelrester som lommemat til trening dagen etterpå. Supegodt!

Grøt:

 • Enkel å lage hvis man har dårlig tid eller er på farten

 • Smart på reise

 • God smak og gir mye, bra energi! Godt med mer frø og kjerner i havregrøten

 • Perfekt frokost som holder energinivået oppe frem til lunsj 😊

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle
bottom of page