top of page

En glad melding fra en fornøyd kunde

"Brødmiksen funker bra som havregrøt også, jo! Har gått ned 2,5 kilo på ei uke...uten slanking...bare riktig mat!". Det var en SMS som tikket inn midt i desember i fjor.

Odd hadde fått noen brødposer og boka Levekraft av en god kamerat og kollega.

"Jeg begynte med Markset-brødet i begynnelsen av desember, samtidig som jeg fordypet meg i boka Levekraft", forteller Odd. "Jeg merket forskjell nesten umiddelbart mht fordøyelsen når jeg begynte med brødet , i tillegg er det det beste brødet jeg noen gang har smakt! Så da ble det hele veldig lett. Jeg hadde tidligere mye problemer med fordøyelsen og magen. Faktisk de siste 20-30 åra!"

BOKA LEVEKRAFT

"Boka Levekraft var en stor hjelp for meg på veien. Gikk mange lys opp for meg når jeg leste den. Her tok jeg til meg alle kostholdstips. Denne boka er alltid i nærheten av meg …….med på jobb også ;-) Sikkert leste den 6-7 x nå," skriver Odd til meg i stikkordsform om hva som gjorde forskjellen. "Boka er faktisk blitt min KOSTHOLDS & LIVSSTILVEILEDER."

"Jeg kuttet ut all brus og byttet til Farris. Kuttet juice, melk, sukker, hvetemel, gluten, sjoko, snop m.m. Snopet mitt nå er er av og til litt cashew, valnøtter, rosiner, mørk sjoko 72%. Byttet melk med et par glass med KEFIR daglig - gjerne med litt syltetøy. Og av annen drikke er det kun vann og Farris, og litt kaffe og te. Tar i tillegg omega-3 daglig.

Etter 6 uker sendte Odd en ny tekstmelding med følgende beskjed: "Her går alt bra. Like fornøyd - og for første gang på 20 år er jeg under 90 kilo. 8 kilo minus på ca 6 uker - uten slanking."

"Markset-brødet spiser jeg til frokost , lunsj og noen ganger til kvelds også om jeg da ikke spiser havregrøt." Odd lager også tur- og treningsbarer med brød, smør og brunost, som pakkes inn i aliminiumsfolie og fryses.

A LIFE-CHANGING WUNDERBRØD

For Odd har både brødet og boka vært livsforandrende. Eller Life Changing! Og i Tyskland kaller de brødet vårt for Life-Changing WunderBRØD. Der er det også flere som kommer med lignende vitnesbyrd som Odd. "Før jeg spiste Wunderbrød, hadde jeg alltid faser av mangel på energi. Etter at jeg daglig spiste Wunderbrød, kom den lenge savnede kraften tilbake til livet mitt,"står det i en av tilbakemeldingene fra tyske brødspisere.

ODD SIN ERFARING ETTER FIRE MÅNEDER

Og det funker også for Odd, og han skriver følgende:

"Denne kostholdsforandringen har ikke kostet meg noe å gjennomføre !! Antagelig pga av at jeg har fått et mye jevnere blodsukkernivå.

Ergo også et mye jevnere humør.

Gått ned 11kg på fire måneder UTEN slanking !! Kun denne kostholdsendringen.

Mer overskudd.

Mindre trett.

Tenker "klarere" , mer tiltakslyst. Tåka har letta!

Roligere , mindre stresset.

Fordøyelsen gir jeg nå terningkast seks !! ;-)

Kan lese i timevis nå , tidligere ble jeg søvnig etter et kvarter. ( Omega? Brødet?)

Kort sagt mye bedre livskvalitet , og et jevnt blodsukker og humør. Og ikke minst er jeg nå i en mye bedre vektklasse både trivsel og helsemessig! Og har nå et sunt kosthold, uten hvetemel, gluten og sukker, som faktisk er GODT!!

Brødet ….og boka LEVEKRAFT anbefales på det varmeste!!!"

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page