top of page

WunderBRØD er blitt Tysklands mestselgende økologiske brødmiks


For nøyaktig fire år siden kom den første pallen med Marksets Brødmiks til butikksjef Espen Andersen på OBS Coop Alnabru. Noen dager senere kom de første pallene til butikksjef Kjetil Maudal (bildet) på Coop Mega i Klepp. Da også innkjøpssjefen for glutenfrie varer i Norgesgruppen gav grønt lys for å prøve ut Marksets Brødmiks i Meny-butikkene, var et lite eventyr på gang.

Men det var da produsenten Bauckhof begynte å selge den samme identiske brødmiksen under navnet WunderBRØD "nach norwegischer Original-Rezeptur", og de forteller historien om Pastor Markset på baksiden av brødposen høsten 2017, at det virkelig tok av. I løpet av et par år så er WunderBRØD blitt Tyslands mestselgende økologiske brødmiks. Brødmiksen kommer nå ut i tre varianter og er blitt en bestselger i mange dagligvarer og nettbutikker. Små og gale ideer kan vokse seg langt større enn det man hadde drømt om.

Men det handler også om at det er noen som tror på deg. Og som tør. Derfor benytter jeg har anledningen til å takke Espen og Kjetil og de andre i Coop og Norgesgruppe-systemet som åpnet en dør. Ikke minst takk til Susan Bauck i Bauckhof som trodde på at brødmiksen også kunne fungere i Tyskland som WunderBRØD.

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page