top of page

GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER 800,-

HANDLER DU FOR OVER 2000.- FÅR DU 10% RABATT.
Hvis du ønsker å kjøpe èn eller flere kartonger (inneholder 6 poser/pakker) om gangen, kan du bestille direkte fra oss. Vi har følgende tilbud: 
Bruk kupong
10%

Husk å fylle i 10% i kupongfeltet ved kjøp over kr 2000,-

Minstebestilling er 6 poser. Da kommer frakt i tillegg.

Til idrettslag, organisasjoner, menigheter og ulike foretak  - ta kontakt for et spesialtilbud.

Du kan også som privatperson bestille direkte via mail.

levekraft@gmail.com

Kjell-Christian Markset hadde vært i norgestoppen i langrenn som junior, samtidig som han var skarp på skolen. Men i 20-alderen fikk han plutselig satt livet sitt på vent – slik mange andre har opplevd. Under et studieopphold i USA, kom han over flere forskningsrapporter om at gluten, melk og sukker kunne skape krøll i hjerne, sinn og kropp hos enkelte mennesker. Symptomene han opplevde i eget liv stemte helt med hva han leste. Derfor spurte han seg selv: «Hva om jeg kunne lage et brød som var glutenfritt, gjærfritt og sukkerfritt?»

«Er det mulig å lage havrebrød slik jeg lager havregrøt?», tenkte han. Kjell-Christian visste at havregrøten hadde vært gulloppskriften for norske langrennsløpere i flere ti-år.

Resultatet av noen kreative kvelder på kjøkkenet ble svært overraskende og gledelig. Han hadde utviklet et brød som var mykt, saftig, godt og naturlig. Det var som brød! Det smakte særdeles godt, og ga ingen negative virkninger hverken i tarmen, kroppen eller i hjernen. Dessuten var brødet fullt av fiber, proteiner, sunt fett og langsomme karbohydrater.

Familien Markset utviklet brødet videre, og nyheten spredte seg til andre idrettsvenner og sportsfamilier i både inn- og utland. Mange ville ha oppskriften!

Brødmiksen er uten mel, uten hevemiddel og uten tilsetningsstoffer. Den er glutenfri og økologisk.

Det er et brød for hele familien – som alle kan fikse.

Historien om Marksets Brødmix
Kjøp Brød og Grøt

Her finner du tips, ideér og variasjoner på hvordan du kan bruke våre brød- og  grøtmixer

“Markset-brødet er veldig godt. Det er det beste jeg faktisk har smakt. Det metter veldig og jeg holder utrolig lenge når jeg ha spist det.”

— Arne Halland, Treningsglad kar med cøliaki

“Det vi opplevde etter at vi begynte å spise Marksets Brødmix var en helt annen stabilitet i magen og en langt bedre fordøyelse. Men denne melblandingen fikk vi begge mye mindre mageproblemer.”

— Einar Kjerschow, Veteran-Verdensmester Padling

Marksets Brødmixer og Marksets Supergrøt kan kjøpes i mange av landets butikker og i ulike nettbutikker, her er noen av de.

Finner du ikke oss på dine lokale MENY-Butikk så vil de ta inn det på forespørsler fra kunder.

Helskost:
Nettbutikker:

www.økoland.no

www.marksets.no

bottom of page