top of page

TILBAKEMELDINGER PÅ BOKA LEVEKRAFT

God morgen!

Endelig en bok som også min mann responderer på og som får han til å ta tak i kostholdet sitt. Som han sier - Levekraft er en enkel bok skrevet på en måte som vi menn forstår!

 

Jeg takker fordi jeg opplever at dette kan ha stor betydning for hele familien! Kanskje jeg kan slippe å dra denne biten alene videre ….

Marit

Jeg har over lengre tid vært opptatt av kosthold, og skjønt at det er jo selve drivstoffet for kroppen. Men det er jo mange meninger "der ute" om hva som er bra. Og mat må en jo ha for å fungere. Så det er som du sier at det er noen generelle regler, og så må en selv finne ut hva en går best på. Mange veldig nyttige tips i boka. Det er den beste boka om kosthold m.m. som jeg har lest til nå. 

Jeg kommer garantert til å kjøpe brødet når det kommer i butikken. 

Har allerede anbefalt boka til flere, så tusen takk!!!

God sommer.

Aud Jorunn

Hei Kjell Markset.

 

Jeg hilste på deg på deg i sommer etter at du holdt et flott og engasjerende foredrag.

Kjøpte begge bøkene dine, har nå vært på en 2 ukerstur til Hellas, og har ila den tiden lest de ut. Det var en fantastisk opplevelse. Er så glad og takknemlig for at jeg fikk tak i bøkene dine. Du skriver så levende og engasjert, og jeg tror på det du skriver, er virkelig overbevist om at ditt enkle budskap virker.

Har det siste tiåret vært opptatt av kostholdet, gjort mange riktige ting, men mye har sitter i hodet som teoretisk kunnskap, uten st jeg helt har klart å gjennomføre det i praksis.

Men du har virkelig klart å overbevise meg.

Alle mine barn har lært seg navnet ditt ila sommerferien, fordi de har levd nært moren sin som har kommet med råd og anbefalinger fra boka di.

Min lille gutt på 7 år uttalte" Mamma har begynt et heilt nytt liv, hu e jo helt omvendt av han der Kjell Markset"😄

Takk for alt du har formidlet i bøkene dine.

Jeg er så glad og takknemlig. 

Elfrid

I fjor leste jeg Kjells bok Lev veL og ble nysgjerrig på «Markset– brødet». Jeg fikk oppskriften og nå lager jeg et brett med brødet fast hver kveld. Jeg har til og med introdusert brødet for lagvenninnene mine i sykkelmiljøet og flere av dem baker nå brødet selv.

Boka Levekraft inneholder enda flere gode tips på hvordan få i seg det optimale kostholdet for en aktiv ungdom og en toppidrettsutøver. Boka handler også om hvordan hver enkelt kan finne balansen i hverdagen.

Dette er en bok jeg kan anbefale for alle som vil det beste med

livet sitt.

EmIlIe Moberg (24)

ernæringsstudent og syklist på den norske kvinnelandslaget (deltok i OL, London 2012, 4. plass i Verdenscupen i Kina 2011

Hei!

Takk for en kjempefin bok! Levekraft gir kjøtt på beinet til dette livet vi lever i familien som ingen forstår seg på. Takk for at du har skrevet denne boken! Mannen min har gluten intoleranse og jeg har melkeintoleranse... og hva skal vi gi barna!? For et liv …

Tone

Tone

Hei Kjell Markset.

 

På bokmerket i boka Levekraft står det at man gjerne kan sende en tilbakemelding. Dette føler jeg nå for å gjøre:

 

Har i sommer lest to bøker som du har skrevet: Levekraft og Lev Vel. Dette er to fantastiske og velskrevne bøker! Her får du frem helheten i det kristne livssyn. Disse bøkene vil følge meg videre i livet, og jeg vil anbefale disse til andre! 

 

Takk for at du skrev disse bøkene!

Robin

Jeg har vært heldig å være under Kjell Marksets veiledning. Han la opp et program for meg rundt 1. februar 2015. Nå – i løpet av tre måneder – har jeg gått ned cirka 10 kilo. Sunnere kosthold og daglige raske spaserturer på rundt 30 minutter, har gitt bedre livskvalitet.

Formen er blitt bedre. Spaserturene er blitt mer lystbetonte. Jeg syns faktisk også at skaperverket er blitt vakrere.

Boka Levekraft kan anbefales på det varmeste. Jeg var ikke klar over at det var så enkelt. De gode hverdagsvanene og de nyttige rådene har virket – og jeg føler meg 10 år yngre.»

Sten Sørensen (62)

forfatter, lokalpolitiker og pastor

Dette er en viktig bok om samspillet mellom mat, trening, verdier og kjærlighet – og betydningen dette har for vår helse og livskvalitet. Jeg tror Kjell Markset treffer spesielt mange menn på hjemmebane.

Boken LEVEKFRAFT er også en vekker for helsepersonell som bare behandler en atskilt del, når det er helheten som avgjør om vi opplever kraftfull energi, kjenner at vi er på plass i oss selv og til stede i livet.»

Håvard Bentsen (58),

Overlege dr.med. spesialist i psykiatri og klinisk farmakologi

Den här boken väcker en massa nostalgi till liv hos mig eftersom jag själv i högsta grad utforskade «levande föda» och kroppens gränser med hård träning redan från 17-årsåldern i slutet av 70-talet.

Här får vi som «varit med ett tag en välbehövlig påminnelse om många självklara saker, men också får vi lära oss en hel del nytt! De unga som växer upp i dagens hårda värld, får här en möjlighet att hitta rätt bland alla fallgropar och i stället få hjälp till att finna det «riktiga livet» med livsglädje och livskraft.

Levekraft ska få ligga framme i köket eller vid sängen. Den är skriven för dig och mig och ger alla en tankeväckare, aha-upp- levelse, ny kunskap och fungerar perfekt som inspirationskälla!

Jörgen mårtenson (55),

dobbelt verdensmester i orientering, med den mestvinnende og lengste orienteringskarrieren på verdenstoppen gjennom tidene.

Dette er en viktig bok om samspillet mellom mat, trening, verdier og kjærlighet – og betydningen dette har for vår helse og livskvalitet. Jeg tror Kjell Markset treffer spesielt mange menn på hjemmebane.

Boken LEVEKFRAFT er også en vekker for helsepersonell som bare behandler en atskilt del, når det er helheten som avgjør om vi opplever kraftfull energi, kjenner at vi er på plass i oss selv og til stede i livet.»

Ingvild HurlImann-lIndsetH (36)

psykolog og forfatter av boken: Jeg skal følge deg helt frem

Please reload

bottom of page