top of page

INSPIRERENDE FOREDRAG OG KURS

 

Ekteparet Anne-Christine og Kjell Markset holder foredrag sammen eller hver for seg. 

Anne-Christine er utdannet lege (Universitetet i Oslo, 1986) og er spesialist i arbeidsmedisin. Hun har over 25 års erfaring i helsefremmende og forebyggende arbeid i bedrifter, spesielt i kunnskaps- og kompetansebedrifter. Her har hun veiledet både ledere og ansatte i gode valg - så vel helsemessig som arbeidsmessig. Hun brenner for hvordan man legger forholdene til rette for et godt liv - både i arbeid og fritid.  Hun har også mye erfaring som leder. De seneste årene har hun vært leder for Allmennavdelingen og Legevakten på Volvat Medisinske Senter, Majorstuen.

 

I 2018 startet hun sin egen samtalepraksis: Dr Markset Consulting - Empowering Work, Life and Health (www.drmarkset.no), og har kontor på Vinderen i Oslo. 

Hun er også rådgiver i Crossroads, et spesialisert firma som hjelper både bedrifter og ledere med krevende karriererådgivning (www.crossroads.as).

Kjell Markset er teolog, forfatter og foredragsholder. Han har bygd opp KRIK-bevegelsen og vært idrettsprest i nærmere 30 år. Han har skrevet bøkene Lev vel, Levekraft og Godt liv.

Begge holder foredrag og kurs om hvordan du kan gjøre små grep i hverdagen – for å bedre helsen, psyken, kroppen og dine relasjoner. Du kommer garantert til å få noen gode aha opplevelser og en god latter. Kanskje vil du også oppleve at du har gjort mye av dette gode grunnarbeidet selv, men du har ikke greid å sette ord på det.

Ta kontakt – så kan vi skreddersy et opplegg. Oppdragene kan variere fra 45 – 90 minutter til heldagsseminarer og en hel helg.

Her er noen av temaene:

«VERBALE SMAKEBITER PÅ ET GODT HVERDAGSLIV»
Det snakkes mye om trening, hvile, kosthold og relasjoner, men mange av oss får ikke plass til alt dette i en travel hverdag. Hvordan kan vi slippe det perfekte og hvile i det enkle? Hvordan kan små grep gi bedre levekraft og mindre hverdagsstress?

 

ARBEID OG HVILE

-  Hvordan finne pusterommene i en hektisk hverdag?ARBEID OG SAMARBEID

- Hvordan kommunisere og forstå hverandre bedre i en
stab med ulike personlighetstyper?ARBEID OG LIVSSTIL

- Hvordan kan små grep skape bedre helse og en større arbeidsglede?

 

 GODT NOK – «80/20»

- En formel for å takle stress og hverdagspress

 

DEN GODE BALANSEN I HVERDAGEN

- Små grep og gode vaner som kan gjøre en stor forskjell i å holde seg frisk og robust.

Hvordan få god blodsukkerbalanse med ekte og naturlig mat.

 

HVORDAN KAN VI UNNGÅ LIVSSTILSSYKDOMMER OG FÅ EN BEDRE ALDERDOM?

- En spennende vandring gjennom litteratur, landområder, forskning og egen erfaring

 

GODT LIV - HELE LIVET

- Hvordan kan enkle grep som å dyrke gode relasjoner, leve for noe større, drive fysisk aktivitet og glede seg over god mat og drikke - både forlenge livet og livskvaliteten?

 

4BASICS

- En modell om hvordan aktivitet, hvile,

relasjoner og kosthold henger sammen. Kan det være mulig å redusere medisinforbruket med mat, mosjon og levesett? Hvordan kan vi styrke helsen, forebygge sykdommer

og få mer levekraft? 

bottom of page