top of page

Jeg elsker mennesker


Mitt navn er Marco og jeg er en kongepuddel.

Jeg er glad for tilliten jeg har fått fra familien med å ha en egen spalte på Marksets.no. Her kommer jeg til å legge ut en del erfaringer fra ett enkelt hundeliv. Til tross for mine unge alder – så ligger det mye lagret visdom i meg – som liksom bare er der.

Jeg er for eksempel fryktelig glad i mine "foreldre" og "søsken". Jeg ønsker alltid å være sammen med dem. Ligger gjerne tett ved deres føtter når vi er hjemme eller på hytta. Selv om jeg stort ligger på gangen eller i stua om natta – så kommer jeg gjerne innom et par ganger på soverommet for å sjekke om de er der. Vekker dem ikke, altså. Bare sjekker om de er der.

Hvis vi er ute på tur, passer jeg på at vi går sammen. Sjekker hele tiden at jeg ikke har mistet dem. Jeg stikker nemlig aldri av. Hvis jeg da ikke ser en sau! Eller et rådyr. Da skjer det noe. Men jeg kommer alltid tilbake - aldri mer enn to vindkast borte.

Jeg skjønner også veldig godt når mor og far stresser med å komme seg ut på jobb. Da ligger jeg rolig på gulvet og venter. Jeg vet at min jobb er da å passe på huset til solen passerer epletreet i hagen. Men du verden – hvor kjekt det er når de kommer tilbake. Og jeg skjønner hver gang det er min tur – til å få en tur. De er nemlig veldig lette å lese.

Jeg håper du kan lære noe av mitt liv. Jeg skal fortelle dere flere hemmeligheter om et godt hundeliv.

Og det beste av alt: Jeg elsker mennesker.

Så bare følg med på MARCOS GODBIT.

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page