top of page

Dagens lille vitnesbyrd

Her er dagens lille historie. Etter at jeg hadde stått på stand på familieleiren for Cøliakiforbundet på Elverum Folkehøgskole, så var jeg innom Jessheim Landhandleri med noen kartonger med Marksets Brødmix.

Her kunnne innehaver Hilde Cathrine Norderhaug fortelle at de var svært fornøyd med brødmixen. Selv hadde hun gått ned 6 kilo og mannen hadde gått ned 13 kilo etter at de hadde begynt å spise dette brødet.

Den siste uken hadde de vært tomme i butikken for brødet - derfor hadde hun vurdert å gå til Meny får å kjøpe en ekstra pose. Hun hadde ikke spist brød på en uke, og hadde faktisk denne dagen tatt et par skiver av det brødet barna bruker. Hun merket at magen ikke reagerte på samme gode måte og at hun følte seg litt mer oppblåst.

Så det var en svært fornøyd landhandler jeg traff onsdag - som igjen fikk sitt daglige brød. Og som selv er opptatt av å gi Jessheims befolkning de beste råvarer og matvarer som gjør godt.

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page