top of page

Steketid, tykkelse og bruksområde

  • Kjell Markset
  • 23. aug. 2018
  • 1 min lesing

Mange lurer på hvor tykt og hvor stekt Markset-brødet skal være?

Tilbakemeldingene vi får er at noen liker det veldig crispy og andre liker det mykt. Noen bruker hele pakken (som er vanlig), mens andre bruker halvparten eller 2/3-deler. Noen steker på 180 grader, mens andre på 200 grader. Noen lar det stå i ovnen 80 minutter, mens andre lar det stod i nærmere to timer.

Noen bruker faktisk brødmiksen som frokostblanding med vann, surmelk eller yoghurt.

Alt er mulig. I Marksets brødmiks er alt naturlig og det kan spises som det er. Men det er alltid lurt at det ligger litt i bløtt.

Send gjerne dine tilbakemeldinger eller kommentarer på hvordan du bruker Marksets Brødmix.

 
 
 

Én kommentar


Arnhild Almås
Arnhild Almås
09. mai 2024

En stund siden jeg stekte brødet, har brukt mye i perioder og det er knæsje saker. Nå plutselig har jeg glemt om det stekes på nederste eller midterste rille? Vh Arnhild Almås

Lik
Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page