top of page

Nordsæter Resell og Kristiansen: To spreke gutter på sykkelsetet og deres attester


Det var sykkelkameraten Sondre Kristiansen som introduserte Marksets Brødmiks for årets vinner av Birkebeinerrittet Erik Nordsæter Resell på en felles treningsssamling i Grenland. Etter det har kameraten blitt svært begeistret for det lille brødunderet. Begge gutta har bakgrunn fra terrengsykkel, men har de siste par årene syklet landevei for kontinentallaget Uno-X. Sondre ble nr 6 i NM fellestart på landevei 2017 etter flere sterke prestasjoner på terrengsykker i 2014. Nå satser Sondre vel så mye på en trener- og cochingrolle.

Erik Nordsæter Resell er blitt kalt en ”shooting star” innen norsk sykkelsport. Fra å ha prestert sterkt i aldersbestemte klasser og på juniornivå innen både terreng- og cyklocross-sykling, endte han til slutt opp på den knallharde landeveien. Erik vant årets Birkebeinerritt og har flere pallplasser for UnoX-laget i år på landeveien. I fjor vant han også Birkebeinerrittet som den yngste gjennom tidene.

Dette skriver Sondre Kristiansen om Marksets produkter:

"Både i en hverdag med idrett eller jobb merker jeg at brødet gir en god dose med mer langvarig energi, samnelignet med et vanlig brødmåltid. Det er også veldig lettvint, noe som er et stort pluss for min del. Smaken er også veldig god og det at smaken er mild og fin gjør at pålegget også kommer godt fram! Grøten er også veldig lettvint og god, og det er helt supert at man kan posjonere så mye man ønsker fra pakken for hver gang man spiser. Kokende vann kan man også oppdrive på de fleste steder, så også super som reisemat/lunsj. Vafflene er helt topp, og det at man kan spise vaffler fylt med god næring samtidig som de har en god smak er helt gull!"

Dette skriver Erik Nordsæter Resell om Marksets produkter:

"Brødet

Dette syns jeg virkelig er veldig bra!

For det første er det så lettvint å lage det.

I en travel hverdag med mye gjøremål og trening er det så kjekt at det tar så kort tid å lage. Det lager jo nesten seg selv :-)

For det andre både smaker det skikkelig godt i tillegg til hvor mye bra næring det gir.

Etter å ha brukt brødet en stund tok jeg en liten periode hvor jeg byttet tilbake til "vanlig" brød,og opplevde da at jeg hadde en mer sult-følelse gjennom dagen og følte meg ikke like mett etter å ha spist.

Er nå tilbake igjen på Markset og kjenner ikke på den sult-følelsen lenger!

Så jeg syns brødet gir meg mye bra næring! Tester det ut mer og mer underveis på lengre økter på sykkelen også, og syns det funker veldig bra der og med noe sjokolade-pålegg på.

Syns energien jeg får fra det varer lenge enn lengre enn annet typisk lomme-mat.

Vaffel

Vaffel er jo båre skikkelig god! Når man skal unne seg noe god så er det jo fantastisk å kunne spise denne som er sunn og god! 1 vaffel metter skikkelig!

Funker veldig bra som søndagskos etter et lite måltid i seg selv også med vanlig pålegg på.

Grøt

Grøten er også veldig god! Og den og, enkel å lage! Det er egentlig et kjempepluss for alle Markset produkter - at de et så lette å lage :-) Den er fin å ha med som måltid etter en treningsøkt ute etter sted, så har du bra og næringsrik mat med engang du er ferdig."

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page