Vårt lille brødunder i Tyskland fortsetter

February 25, 2019

Vårt lille brødunder i Tyskland fortsetter å vokse. Anne-Christine og jeg var sist uke på Biofach i Nürnberg - Europas største økologiske messe med nærmere tre tusen utstillere og 50 000 besøkende. Her på bildet er det Lydia som forklarer Wunderbrødets gode egenskaper.

 

 

WunderBRØD er blitt Bauckhofs toppselger. På årets Biofach messe lanserte de utgave nummer 2 av Wunderbrød med nøtter. Brødmiksen vår er blitt en brødsensasjon i det tyske markedet. I flere butikker som vi besøkte så var den orginale brødmiksen utsolgt. Det er jo ganske kult at drømmer kan bli virkelig - og at flere og flere opplever gode helseeffekter.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste Innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

MARKSETS

©2016 LEVEKRAFT Design JonnaDesign