top of page

Hungry Heart Café digger Marksets Supergrøt


«Dette er den beste havregrøten vi har smakt – og den selger som bare det. Kan du komme ned med flere kartonger?» Det var daglig leder i Hungry Heart Café, Tone Brandsæter, som kom med denne tillitserklæringen på telefon.

Hungry Heart Café holder til i en av bakgårdene midt i Larvik sentrum. De er sultne på å inspirere mennesker til et sunt kosthold, og gi positiv stimuli i hverdagslivet. «Vi er skrubbsultne, faktisk!» understreker Tone. «Ikke bare på å mette våre kunder på en forfriskende måte, men ved å gi gode, sanselige opplevelser på alle plan. Og her er Marksets Supergrøt midt i blinken. Den smaker himmelsk.»

Tone startet med Hungry Heart Café i 2014. Dette er virkelig et «Livsstils-senter» som inkluderer kafédrift, kursing i livsstil og sunn mat, yoga og mindfulness. Tone Brandsæter har lang erfaring fra treningsbransjen. Hun har drevet i mange år med livsstilscoaching og var med å starte opp treningssenteret Sats i Larvik i 1996. Derfor har hun skikkelig peil på trening, men også hva et godt kosthold er – og hun falt med engang for både Marksets Brødmix og Supergrøten – da hun så innholdsfortegnelsen på varene.

I kafén server de både supergrøten og selger varene – og den er allerede blitt en «hit». Selv bruker Tone også grøten hjemme i familien. Den er svært populær hos barna. «Den er så god at du også kan drøye den med å ta opp i litt ekstra havre – for at den skal vare lenger,» smiler Tone. «Det sier vi også til våre kunder.»

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page