top of page

Marksets Sportsvaffel er kommet og Emilie er klar for VM


Nå har endelig vår Sportsvaffel kommet. Vi har utviklet den i samarbeid med VM-klare Emilie Moberg. Her på bildet sammen med Emil Boasson Hagen og fjorårets verdensmester i U23 landeveissykkel Kristoffer Halvorsen.

Emilie er profesjonell landeveisyklist i verdenstoppen og har i år tatt flere pall-plasser i verdenscup ritt. Emilie studerer også ernæring og er svært opptatt av kosthold. Hun mener at riktig drivstoff er nøkkelen til overskudd i hverdagen. Emilie bruker Marksets Brødmix daglig.

Alle Marksets produkter inneholder mye havre. Havre var selve gulloppskriften til norske polfarere, langrennsløpere og syklister. Havregrøt og havrekjeks gjorde at nordmenn kunne holde mil etter mil. Havre inneholder mer fett enn noe annet korn og gir en god metthetsfølelse.

I vår Sportsvaffel finnes det 65% havre, ca 20% frø og 9% kokosblomstsukker. Det gir både kjapp energi og energi som holder i hverdagen og på sykkelsetet.

Marksets Sportsvaffel-mix kan lages på mange måter - både med og uten egg. Den kan kun tilsettes vann og olje - om ønskelig. Eller man kan spe på med smør og kefir - og som gjør den enda mer fettrik. Og jo mer godt fett du får i deg - jo mer energi får du som varer. Sportsvaffelen er svært enkel å lage og er meget god.

Denne mixen kan også brukes til sveler. Det er samme fremgangsmåte som med vaffelene. Du steker svelene i vanlig stekepanne. Du kan til og med tilsette raspede grønnsaker i røra eller andre sunne ting du måtte ha behov for. Og vips du har egen formiddagslunsj.

Siste Innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page